Izlemiet, kurš redz un kurš neredz videoklipu, ko augšupielādējāt TikTok

TikTok

Ja tikko izveidojāt TikTok kontu un joprojām īsti labi nezināt, kā tiek pārvaldītas jūsu iespējas, iespējams, cita starpā domājat, vai ir kāds veids, kā pārvaldīt, kas redz noteiktus videoklipus un kuram gan nav Un jā, protams, ir. Apskatiet, ka mēs jums visu izskaidrojam.

Kāpēc kontrolēt, kurš skatās jūsu videoklipus?

TikTok ir vairākas privātuma iespējas, kuras mēs pamazām izskaidrosim nākamajos rakstos. Šodiena ir īpaši vērsta uz to, lai izlemtu, kurš jūsu profilā redz konkrētu videoklipu un kurš nē. Un tā ir ar atvieglot ka platforma piedāvā visu laiku atrast jaunu saturu, iespējams, esat domājis, vai vēlaties, lai pārējie lietotāji redzētu noteiktu konkrētu saturu no jūsu plūsmas.

Jo jā, viena lieta ir padarīt savu TikTok kontu privātu un pavisam cita lieta, ka tas ir publisks, bet pēc tam ir noteikti videoklipi, kas ir tikai redzeslokā no draugiem vai pat paturiet tos privātus visai pasaulei. Tā ir viena no daudzajām satura pārvaldības iespējām, ko piedāvā sociālais tīkls un kuru var pārvaldīt ļoti vienkārši ar pāris klikšķiem.

Kā izvēlēties, kurš skatās jūsu videoklipus pakalpojumā TikTok

Lai to izdarītu, jums būs jāievada savs profils, jāizvēlas videoklips, kuru vēlaties paslēpt no noteiktām ziņkārīgo acīm, un jāpiekļūst tam. iespējas kurš to var redzēt. Jums būs jāizvēlas no trim:

  • Publisks: to var redzēt ikviens TikTok lietotājs.
  • Draugi: jūsu sekotāji, kuriem arī jūs sekojat.
  • Privāts: redzams tikai jums.

L soļi, kas jāievēro Lai sasniegtu šīs privātuma konfigurācijas opcijas, ir šādas:

  1. Ievadiet savu TikTok lietotni un pārliecinieties, vai esat "pieteicies".
  2. Dodieties uz savu profilu, apakšējā labajā stūrī pieskaroties ikonai Es.
  3. Atlasiet videoklipu, kuram vēlaties mainīt displeja opcijas, un ievadiet to.
  4. Labajā kolonnā pieskarieties trim punktiem. Tiks parādīta izvēlne ar opcijām.
  5. Pārvelciet pa kreisi starp ikonām, līdz atrodat "Konfidencialitātes iestatījumi".
  6. Ievadiet “Kas var redzēt šo videoklipu”.
  7. Jums būs trīs iespējas: Publisks, Draugi un Privāts. Izvēlieties vajadzīgo.
  8. Gatavs. Jūsu atlase tiks saglabāta konkrētajam jūsu izvēlētajam videoklipam.

Citas TikTok kontrolējamas konfidencialitātes funkcijas

No otras puses, zinot, ka privātuma jautājums šajā sociālajā tīklā jūs interesē, jums jāzina, ka ir arī citas interesantas funkcijas, par kurām jums jāzina. Tie tieši ietekmē gan komentārus, ko kāds var atstāt jūsu profilā, gan to, kā jūs mijiedarbojaties vai kopīgojat savus videoklipus ar personām, kas jums seko. Attiecīgās funkcijas ir:

  • Atļaut komentārus: Ja nevēlaties, lai cilvēki varētu redzēt attiecīgā videoklipa saturu, šeit varat viņus "izslēgt".
  • Atļaut Duos: šāda veida mijiedarbību var definēt arī kā video atbildes. Tas nav nekas vairāk kā veids, kā cita persona mijiedarboties ar jūsu videoklipu, kamēr tas tiek atskaņots.
  • Atļaut ielīmēt videoklipus: šī darbība ir diezgan līdzīga iepriekšējai. Cilvēki var nolemt uzņemt visu jūsu videoklipu vai daļu un turpināt to ierakstīšanu no šejienes.

Ja nevēlaties, lai lietotāji varētu to izmantot vai komentēt, jums vienkārši ir jāizslēdz jebkura no šīm funkcijām attiecīgajā videoklipā. Tik viegli.

Kā kontrolēt skatīšanās vēsturi

Ir pareizi neļaut dažiem profiliem piekļūt mūsu saturam un bloķēt arī noteiktu personu vai grupu piekļuvi, taču ir funkcija, kas ļaus mums ātri pārbaudiet, kāda ir bijusi videoklipu izplatība ko mēs kopīgojam, izmantojot mūsu TikTok kontu. Šis sociālā tīkla stūris ir pazīstams kā profila skatījumu vēsture, un to galvenokārt izmanto, lai izsekotu visiem lietotājiem, kuri ir redzējuši jūsu publicēto saturu.

Protams, tas nav ieraksts, kas aptver pirmo dienu, kad izveidojāt kontu vietnē TikTok, taču tam ir ierobežojums. Konkrēti 30 dienas, kuru laikā varat pārbaudīt, vai jums ir tik uzticīgi sekotāji kuri ieiet, lai redzētu visu, ko kopīgojat praktiski katru dienu. Šeit ir iespējams pārbaudīt, vai kāds draugs, ģimenes loceklis vai svešinieks pārāk daudz snauž, un pēc tam attiecīgi rīkoties, ierobežojot viņu piekļuvi.

Jā diemžēl TikTok šo funkciju ir ierobežojusi ar noteiktu profilu sēriju. Tas ir paredzēts tieši tiem lietotājiem, kuri ir vecāki par 16 gadiem un kuriem ir vismaz 5.000 sekotāju. Kaut kas, kas parasti ir tālu no vidusmēra sabiedrības, kas ikdienā apmeklē sociālo tīklu.

Izmēģiniet TikTok citā tālrunī

Ieslēdziet vai izslēdziet profila skatījumu vēsturi

Lai iespējotu šo darbības kontroli jums vienkārši jāpiekļūst privātuma iestatījumiem vai dariet to profila skatījumu lapā. Šajos divos veidos nav svarīgi, kuru no tiem izmantojat, varat to aktivizēt vai atstāt tādu, kāds tas ir (šī opcija pēc noklusējuma ir deaktivizēta), atkarībā no jūsu intereses uzzināt šo informāciju.

līdz aktivizējiet funkciju no iestatījumiem, jums vajadzētu:

  1. TikTok lietotnes apakšējā labajā stūrī pieskarieties Profile.
  2. Tagad nospiediet trīs horizontālo līniju izvēlnes ikonu, ko redzēsit augšējā labajā stūrī.
  3. Tagad noklikšķiniet uz Iestatījumi un konfidencialitāte.
  4. Pieskarieties vienumam Privātums un pēc tam Profila skati.
  5. Pieskarieties pārslēgšanas pogai blakus Profila skatīšanas vēsturei, lai ieslēgtu vai izslēgtu funkciju.

līdz dariet to pašu no profila skatījumu vēstures profila skatījumu lapā:

  1. TikTok lietotnē noklikšķiniet uz iesūtnes, ko redzēsit apakšā.
  2. Noklikšķiniet tagad uz viena no paziņojumiem, kas informē, ka cits lietotājs ir redzējis jūsu profilu.
  3. Kad esat nokļuvis profila skatos, pieskarieties ikonai Iestatījumi, ko redzēsit ekrāna augšējā labajā stūrī.
  4. Tagad pieskarieties pārslēgšanas pogai, ko redzēsit blakus Profila skatīšanās vēsturei, lai aktivizētu vai deaktivizētu funkciju.

Ko darīt, ja padarāt savu kontu privātu?

Tā ir alternatīva, kas mums ir pieejama, lai pārāk neapēstu galvu, jā, kas sastāv no mūsu aktivitātes un iedarbības ierobežošanas. Tātad, kā iestatīt TikTok kontu kā privātu? Tas, saskaņā ar sociālo tīklu, nozīmē, ka "tikai jūsu apstiprinātie cilvēki varēs jums sekot, kā arī skatiet savus videoklipus, TIEŠRAIDES, savu īso aprakstu, atzīmes Patīk un savu sekotāju un sekotāju sarakstu ».

Turklāt, un šeit ir vēl viens interesants elements, tas ir citas personas nevarēs izmantot funkcijas Duets vai Ielīmēt ar visu, ko esat publicējis, kas ir priekšrocība, kas jāpatur prātā, kad runa ir par buru izvilkšanu un darbības jomas ierobežošanu.

Kā redzat, ir daudz alternatīvu, lai neļautu citiem cilvēkiem redzēt, ko jūs darāt, ar ko jūs to darāt un kad. Jums vienkārši jāpieskaras lietotnes opcijām, kā mēs paskaidrojām, un viss.


Sekojiet mums pakalpojumā Google ziņas

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti ar *

*

*

  1. Atbildīgs par datiem: Actualidad emuārs
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.

  1.   Benets Edners Belonijs teica

    dziedi man ļoti svarīgi

  2.   Benets Edners Belonijs teica

    ļoti interesants apsveikums

  3.   Benets Edners Belonijs teica

    Ļoti labs

  4.   Benets teica

    Man patīk daudzi